“בכל העולם נהוג שהסתיו
אפוף מן תוגה מדכדכת.
כי שמש נסתרת מבעד לעב
ועל מדרכות, כדמעות של זהב,
נושרים העלים בשלכת...
אך אצלנו - בצחוק לבבי
מצטחק לו מן סתיו לא- סתווי
(כאחד, שעוד טרם שמע
שסתווים נכנסים לנשמה)
ומציע, במקום נימוקים,
שמש- פז
ושדות ירוקים...”
(יוסי גמזו)
נכון, כשהמילה “סתיו” עולה, אנחנו לא בדיוק חושבים על ישראל-
עצי המייפל האדומים של וורמונט או האפרוריות הקרירה של פריז מצליחים לרגש אותנו הרבה יותר.
בשנים האחרונות אני חשה שינוי קל במגמה ותוהה אם לזקוף את זה לזכות ה”התחממות הגלובלית”
או לזיכרון הקצר שלי. יש יותר משתי עונות בארץ . כשהשמים למעלה עטורי חסידות, ענני הסופה קוראים לנו
להתכנס פנימה, אל החמים והמיושן, המחבק והבלוי, המחוספס והנוסטלגי.
אז אם בא לכם אוירה סתוית אמיתית קפצו למותק- בוטיק סוכר להציץ בחלון
ואם אתם רוצים להביא את הסתיו הביתה תצטרכו:
בצק סוכר, צבעי מאכל: ירוק עלים, כתום, חום אגוז, צהוב ביצה, אבקות איבוק: פורסט גרין, ריידינג הוד, חותכני עלים והטבעות,
ובשביל גרלנדת הדויילים והעטרות(מנג’טים) יש מגוון רחב של דויילי ועטרות ובקרוב, אני אעלה רשומה עם הסבר מפורט כיצד להכין גרלנדה כזו.
חלון ראווה סתווי- קרדיטים
עיצוב ומתוקים: מתוקתקות-מתוקים בפרטים הקטנים
צילום:אילאיל זיו
למי שעוד לא שמע או צריך תזכורת, אני מזמינה אתכם למכירה מיוחדת…
במילה קטנה\גדולה אחת: מושלם!!!
השבמחקמקסים ! הסתיו משתקף ומתוקתק ככ יפה דרכך...
השבמחקפוסט מרגש ומקסים! יופי של עיצוב !
השבמחקבהחלט אווירה סתוית נהדרת!
השבמחקוכן, כמי שיש לה תואר שני במטאורולוגיה אני מבטיחה לך שיש כאן 4 עונות :)